Targul international - CTT Moscow 2014 - Iunie 3, 2014 - Iunie 7, 2014

Targul international - CTT Moscow 2014 - Iunie 3, 2014 - Iunie 7, 2014
Încă de la înființarea sa în anul 2000 , CTT sa dezvoltat rapid în cel mai important târg de echipamente pentru constructii si tehnologie din Rusia și CSI . Conceptul oferă mașini, echipamente, piese de schimb. Producători internaționali au posibilitatea de a intra pe piețele din Rusia și CSI și a regiunilor înconjurătoare .

CTT - este cel mai important eveniment de construcții în Rusia , CSI și Europa de Est , oferind o gamă largă de echipamente inovatoare si avansate, tehnologii de construcții , utilaje și tehnologii.

CTT - este direcționat la industrie, comerț , furnizori de servicii de construcții și materiale de construcții industria și în special la factorii de decizie din domeniul achizițiilor .

CTT - este o platforma de afaceri pentru utilaje de constructii , masini pentru terasamente , utilaje material de construcție și de construcție a plantelor site-ul , utilaje de constructii si unelte , rutier și mașini de construcții de căi ferate , precum și accesorii și echipamente .

CTT - este un târg de caracter internațional și oferă de expozanti acces la piața țintă de Rusia și Europa de Est .

CTT - oferă o varietate de seminarii , conferințe și oportunități de formare , adaptate la nevoile de antreprenori , companii de închiriere și leasing , producătorii de produse și a altor profesioniști din industrie .

 


Piese de schimb pentru utiaje Caterpilar, Volvo si motoare Cummins.

Contact

  • Adresa: B-dul Tudor Vladimirescu Nr. 70, Alba Iulia, Alba

  • Telefon: 0745 618 179
    0747 034 397

  • E-mail: office@catvo.ro